Leefstijl

Stoppen met roken

Tabak Stop Lijn 

Stoppen met roken.

Over gewicht

Over een gezond gewicht. Deze link werd verwijderd omdat de inhoud totaal veranderd was en zonder enige waarde. Bedankt voor de melding via feedbackformulier. Zodra een geschikte en betrouwbare beschikbaar is, wordt die erop gezet.

Over gezonde voeding

 Voeding en gezondheid     Hier vindt u gedegen en wetenschappelijke informatie over voeding en gezondheid. De rubriek 'Weten over eten' lijkt me zeker de moeite waard.

Over de slaap

Over de slaap en slapeloosheid      Website over de gezonde slaap en slaapstoornissen. Diagnose en gevolgen van slapeloosheid. Met tips voor een betere slaap.

Over een gezond hoofd   (De binnenkant...)

Heb je een dipje? Of is er meer aan de hand?    Website van de Vlaamse overheid over geestelijke gezondheidszorg. Het hoeft niet altijd erg te zijn, om eens een kijkje te nemen en een test te doen...

Over gokverslaving

Verslaving aan kansspelen en internet    Komt steeds meer voor. Gokken is dan geen onschuldige ontspanning meer, maar wordt een drug. Kan een probleem zijn voor jezelf en voor je familie. Test je verslaving. Hier vind je suggesties voor een oplossing. Ook voor de gezinsleden.

Op reis

Gezondheid op reis    Website van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen. Echt een kanjer van een referentie.